Bazeni Plus » Proizvodi » Sonderausstattung

Sonderausstattung

Dodatna bazenska oprema se definira kao oprema koja pojačava funkcionalni i estetski doživljaj korištenja bazena. U dodatnu bazensku opremu spadaju:

1. BAZENSKA RASVJETA

Bazenska rasvjeta uključuje podvodne reflektore koji daju izniman vizualni efekt u noćnim satima. Najnoviji trendovi su ugrađivanje led reflektora (manja potrošnja, življa boja) koji mijenjaju boju. Tvrtka Bazeni Plus d.o.o. ugrađuje reflektore njemačkih tvrtki MTS Produkte i Hugo Lahme i austrijske tvrtkr Praher.

Bazenska rasvjeta
Bazenska rasvjeta
Bazenska rasvjeta
Bazenska rasvjeta

2. AUTOMATSKO DOZIRANJE I UPRAVLJANJE

Automatsko upravljanje bazenima došlo je do razvojne faze u kojoj glasovnim naredbama pokrećete uređaje i efekte koje bazen posjeduje. Najsuvremeniji sustav doziranja i upravljanja bazenom je NET+, mikroprocesorski sustav koji omogućuje upravljanje preko interneta, mobitela, touch screen ekrana u dnevnom boravku, itd. Za privatne, obiteljske bazene dovoljan je uređaj za automatsko doziranje i mjerenje klora i pH vrijednosti, te automatsko upravljanje filterom. Njemačka tvrtka Dinotec isključivi je dobavljač automatskih sustava upravljanja tvrtke Bazeni Plus d.o.o.

Automatsko doziranje i upravljanje
Automatsko doziranje i upravljanje
Poolcontrol Dynamics

3. BAZENSKI EFEKTI I ATRAKCIJE

U bazenske efekte/atrakcije ubrajaju se protustrujno plivanja, hidromasaža, slap, gejzir, gljiva i puhalo. To su uređaji koji povećavaju užitak boravka u bazenu, a glavna zajednička karakteristika im je da se moraju ugraditi ili predvidjeti u fazi betonskih radova, jer bi naknadna instalacija iziskivala rušenje i velike troškove. Naš glavni dobavljač u segmentu bazenskih efekata je njemačka tvrtka Hugo Lahme, a suradujemo i s njemačkom tvrtkom Fluvo i španjolskom Aqa.

Bazenski efekti
Bazenski efekti
Bazenski efekti

4. INOX DODATNA OPREMA

Dodatna oprema od inoxa koja se koristi u bazenskoj industriji su skale, tuševi i rukohvati. Vodeći proizvođač po kvaliteti i dizajnu inox (AISI 316L) opreme je španjolska Aqa koja je glavni partner tvrtke Bazeni Plus d.o.o.

Inox
Inox
Inox
Inox
Inox

5. RUČNE I AUTOMATSKE NAVLAKE

Pokrivanje bazena je važno zbog sprječavanja ulaska prljavštine, zaštite malodobne djece i smanjenja gubljenja temperature vode. Opcije za pokrivanje bazena su obične pvc navlake s ručnom namatalicom i različite automatske navlake sa solarnim ćelijama pokretane elektromotorima. U segmentu ručnih i automatskih navlaka naš glavni partner i dobavljač je švicarska tvrtka Pionier PAM.

Navlake
Navlake
Navlake

6. GRIJANJE BAZENA

Za produživanje sezone kupanja ili za cjelogodišnje kupanje ako su u pitanju zatvoreni bazeni potrebno je ugraditi sustave ili uređaje za grijanje bazena. Za potrebe grijanja bazena koriste se izmjenjivači topline, elektrogrijači i toplinske pumpe. Dobavljači uređaja za grijanje bazena tvrtke Bazeni Plus d.o.o. su njemačke tvrtka Behncke i Set Energietechnik.

Grijanje
Grijanje
Grijanje

7. ROBOTI ZA ČIŠĆENJE

Roboti za čišćenje uveliko olakšavaju održavanje bazena. Programirani su da samostalno očiste cjelokupnu bazensku površinu u određenom intervalu spuštanjem u vodu i uključivanjem u struju. Tvrtka Bazeni Plus d.o.o. prodaje isključivo robote njemačke tvrtke Dinotec.

Roboti
Roboti